Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Domeinregistraties

Byoscuracao - E-dno nv verzorgt snel en professioneel uw domeinregistraties!

Vandaag besteld = vandaag geregistreerd.

Controleer hier of uw gewenste domein nog vrij is...

 

 

 Een domeinnaam (ook wel domein) is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .com).

Je domeinnaam is het onderdeel van je internetadres dat na www. komt, en achter het apenstaartje (@) van je e-mailadres staat. Onze domeinnaam is bijvoorbeeld www.byoscuracao.com. Ons internetadres is dus www.byoscuracao.com en ons e-mailadres info@byoscuracao.com

Domeinnaamregistratie

Om een domeinnaam te kunnen gebruiken is het nodig dat je je gewenste domeinnaam registreert. Na je domeinnaamregistratie is je domeinnaam alleen van jou.

Domeinnaam registreren

Controleer hiernaast of je domeinnaam vrij is en klik in de shop op ‘Registreer’. Bepaal vervolgens of je een pakket of service bij je domeinnaam wilt afnemen. Klik nadat je je hebt aangemeld en een betaalwijze hebt gekozen op 'Bestelling bevestigen'. Je domeinnaam wordt binnen een uur voor je geregistreerd. Zo ben je direct online.

Domeinnaam registreren als klant doet u door ons te contacteren, onze medewerkers nemen het dan geheel van u over.

Soorten domeinnamen en extensies

Er zijn twee soorten domeinnaamextensies:

Generieke extensies, zoals .com, .org, .net, .tel en .mobi
Landenextensies, zoals .nl, .de, .be, .fr en .ch
Elke domeinnaamextensie heeft een registry die de registraties beheert en prijzen en voorwaarden bepaalt. In Nederland beheert de SIDN de .nl-extensie. byoscuracao werkt samen met alle registry’s wereldwijd, en kan zo alle domeinnaamextensies voordelig aanbieden.